Sudilah menjadi teman

Khamis, 5 Februari 2009

Khamis sudah..

Kejap jer dah Khamis, esok dah Jumaat..Sabtu dah cuti..(cepat betullah masa berlalu).But today tak sure nak buat apa,semalam dah siap gosok baju.Mama tak suka gosok baju weekend sbb hari2 itu diperuntukkan utk berehat bersama yg tersayang..

Maybe hari ini kerjanya.. MyEm0.com atau MyEm0.com

Macam seronok aje bunyinya..tapi bab menyopping mungkin tidak kot..Sbb dah tekad nak menyimpan elaun yg ayah beri sebanyak mungkin ..Beringat2 semasa ada duit..

3 ulasan:

Sasha berkata...

wah!! dah pandai main emoticon... cute2 icon tu... iskh!! Zureen buat Sha rasa gatal tgn nak mencuba ni...

takut nak try... nnti payah nak stop...

p/s: Sha kalau weekend pun peruntukkan masa berehat & aktiviti brsama family...

Zureen berkata...

Cuba jgn tak cuba kak shasha..

Elynn berkata...

tak sempt nak baca storey zureen pasal asyik tengok emo tu jer..

betul-2 kejap aja nak weekend kan?? saya dah plan macam-3 ni :)