Sudilah menjadi teman

Jumaat, 22 Ogos 2008

Buat Muffin Choc Chips Lagi..

Nampaknya mama start bersemangat balik masak memasak ni..semalam petang mama buatkan cucu-cucu mama sedikit muffin coklat..Memandangkan yen dah dtg meminjam bouncer baby mama pun buatlah sikit muffin utk anak-anaknya(cucu mama)..Buatnya pun tak susah..Pagi tadi pula mama buat apam coklat sikit..senang jer sbb dikukus..Rumah mama kira lengkap jugalah..oven,mikrovawe ,kukus,dan etc byk yg ada..cuma malas tak malas nak membuatnya shj..he3..
Ingatkan nak ambik gambar muffin tapi tak reti nak download plak..yelah selalu harapkan ayah utk buat bende2 tu semua..but today mama nak balajar so bila2 nak download tak payah suruh ayah..
Harga minyak turunkan sedikit, ayah bising sbb dia baru je isi tank penuh..(bukan rezeki namanye)..Kalau bukan rezeki kita..benda nak masuk mulut pun boleh terkeluar balik..
Petang ni mama bising sikit dgn budak2 sbb tak angkat kasut yg dijemur tghari tadi.penat mama mengapur kasut sambil mencangkung..sakit pinggang dibuat pinggang dibuatnye..waaa..

1 ulasan:

Bahar Ja'afar berkata...

muffin...yummy. nak satu dulang arr