Sudilah menjadi teman

Jumaat, 2 Januari 2009

Bila pintu terbuka..

Pintu stor yg terbuka sebenarnya..Tadi mama sibuk menyelongkar stor cari buku KAFA tahun 3 utk zati..malas nak beli yg baru ,lagipun dapatlah berjimat sikit..cume kena kuar tenaga cari buku2 tu..Mama memang berazam utk berjimat tahun ini..dan menyimpan sebanyak yg mungkin utk hari "sesak"..Masalahnya kalau dah keluarkan brg2 dlm stor,macam susah bebeno nak masukkan balik(itu tak kira perangai mama yg suka membaca majalah lama2)..Memang ambil masa betullah nak kemas balik..Waaa..sapa nak tolong mama masukkan balik brg ni??..(but masih sempat surf internet..he3)
Kadang2 brg yg kat stor itu mama dah tak gunakan lagi..but nak get rid sayanglah pulak..Tapi ada sesetengah brg2 dah plan nak beri pada Mak Ana yg dah pregnant..Barangan bayi memang banyak,dan masih elok lagi..Yelah anak pun 5 org,so memang byklah barangnya..utk baby pompuan dan lelaki pun ada semuanya..
Petang ni sambung mengemas lagi..Kiranya persiapan terakhir barangan sekolah anak2..Tinggal beberapa hari lagi sahaja..

4 ulasan:

Suzi berkata...

salam thn baru zureen...kalau kat sini diaorg dah juallah tu...garage sale(jual kat rumah )...akak selalu pergi garage sale ni time hari minggu...memang murah terutama mainan budak2...berjenama dan elok lagi...

Zureen berkata...

wah!seronoknye kalau ada byk garage sale kat sini..tentu seronok dpt menbelek2 brg..he3

fiezafadilla berkata...

selamt tahun baru..

Zureen berkata...

selamat tahun baru fiezafadilla