Sudilah menjadi teman

Rabu, 18 Mac 2009

Tag 6th folder dari Kak Shasha..


The rules is very easy...

1) You just go to your photo folder in your computer..
2) Then go to the 6th folder of photos..

3) Then go to the 6th picture in that folder..
4) Put the picture on your blog n description of it.

5) Invite 6 friends to join the challenge.
6) Link them in your blog n let them know they have been challenged.


Folder Zureen memang tak banyak sangat ..nasib baik adalah lebih dari 6 folder jugak..so bolehlah buat..Gambar yg terpilih ialah.....seperti diatas...
Actually ini adalah gambar anak bongsu mama ....Sangatlah manja(yelah dah bongsu memanglah manja sikit)..Suka sangat dengan kartun Ben -10 ..Suka duduk atas riba tapi tak suka dicium (tak macho kot)..But kalau merajuk mesti nak mintak peluk dan pujuk but still strictly no kiss ok..Hujung bulan ini merupakan hari ulang tahun Shamel yg ke-3 ,tarikh lahir ini dikongsi bersama Abg sulung Amin..27/3 (memang sengaja jadikan sama..idea ayah lah ni)
Mama tak sure nak tag sapa..MyEm0.Com
Tapi antara mereka yg terpilih ialah:
1) Mr.Chipsmore
2 ) Adik Nadia
3) Adik PrincessLiyana
4) Cik Ana
5) Yen
6) Buahatiumi..
Sudi sudikanlah jawab tag ye.. MyEm0.Com

16 ulasan:

Sasha berkata...

comel Shamel ni ikut muka Zureen yea?... bagus idea samakan birthday ngan abgnya....

p/s: nape Zureen kena bedah ke masa lahirkan Shamel?... anak2 yg lain pun sama ke?... Sha dua2 pun bedah... takut nak kena bedah lg...

ain berkata...

comelnya shamel!blh share bday ngan abg lg ekh. Zu cesarean ke..??akak empat2 ceasrean. ingat yg bongsu ni nk sama bday ngan abg dia. tok leh pulak. dh nak terkeluar sgt dah.hihi

Suzi berkata...

bagus juga samakan b'day...jimat belanja kalau nak buat jamuan b'day dan senang nak ingat sbb kalau dekat tarikh kot2 tertukar...
akak ni selalu terukar b'date Isa dan Sumaiyyah...Isa 22/3 dan sumaiyyah 21/4...

ku tak sempurna berkata...

mana gambar mamanya :D

nadia-ady berkata...

kak zuree...saya dah pernah jawab tag ni..kat sini

http://nadia-ady.blogspot.com/2009/02/with-bear-tag.html

now, bila tgk2 balik, ianya tetap pada gambar yang sama...so boleh excuse la ni ea...hehehe

p/s: comelnya anak akak...tarikh lahir sama? wah unik lah! tapi takpe, jimat takyah sambut birthday asing2 kan? hihii

zureen @ mama berkata...

Hubby Zureen nak samakan tarikh lahir anak sulung dgn yg bongsu..so suruh doktor induce..he3(lagipun memang dah ada bukaan 2cm)

zureen @ mama berkata...

Kak Ain ..anak Zureen semuanya ada 5 org 2 lelaki..3 pompuan..
Alhamdulillah semua bersalin normal..
Tahan kak Ain..he3
Seronoknya dpt baby kecil lagi..

zureen @ mama berkata...

Zureen harapkan hubby je utk ingatkan birthday anak2..cuma yg anak laki je ,zureen ingat sbb sama tarikh..he3

zureen @ mama berkata...

Kalau ku tak sempurna tengok gambar mamanya..takut mimpi ngeri waktu malam..he3

zureen @ mama berkata...

Adik..dah pernah jawab tag tu ye..he3
Jimat belanja..

Princess Liyana berkata...

comellll;)huhuhu...alamk kena tag plk..huhu

zureen @ mama berkata...

He3..make sure dah siap homework sblm buat kerja tag ye..he3

an.wardrobe berkata...

Di sini ingin memaklumkan koleksi batik kelantan telah pun di update ke blog kami.

Sila berkunjung ke http://www.an-exclusive.blogspot.com

atau pum ke http://ww.an-wardrobe.blogspot.com

Princess Liyana berkata...

ha ha ha..mcm kt sekolah plak kna buat homework..ahaks ;P

kakchik berkata...

oh, zureen pun kena buat juga tag yg ni. kakchik pun dah buat sebelum ni. anak bujang zureen tu cute je dok dlm tu hehehe

nik awin berkata...

tq sebab tag kita..

nanti kita jawab..

:* mmmmuahx