Sudilah menjadi teman

Selasa, 16 Jun 2009

Tanda persahabatan Kak Suzi..


Suke sgt tgk gelagat kucing2 tu..cute( teringat pulak pada mak kucing kuning yg baru seminggu dapat anak 6 ekor..he3)

12 ulasan:

ku tak sempurna berkata...

kucing tiga ekor tu nekad nak terjun ke??

hik hik hik...

so sweeettttttttttt

Sasha berkata...

mmg comeyyyy!! Zureen ni jd mak kepada ibu kucing yg beranak 6 tu ke?... hikhik...

ain berkata...

comeinya 3 sekawan tu kan!!

zureen @ mama berkata...

KTS..nak terjun pun bersama ye??he3

kucing memang sweet kalau tak membuang merata2..hiks

zureen @ mama berkata...

Dah serik bela kucing sbb asyik kawen cerai jer mak kucing tu..huhuhu(pastu anak2 suruh kami jaga..mana aci camtu..)

zureen @ mama berkata...

Macam dlm cerita DO RE MI plak..3 sekawan..he3

Princess Liyana berkata...

wah!mesti akak suka bangatt dgn kucing ek...huhu

zieha berkata...

hehehtiga beradik kucing tu ada kat slide desktop pc k.zieha kt opis..mmg kelakar kenn:)kalau sebut kucing mmg comee arr

zureen @ mama berkata...

Kak Zureen suka kucing Parsi..yg berbulu gebu2 itu (ada sesapa nak beri free..he3)

zureen @ mama berkata...

Kucing memang cute Kak Zieha..kalau tak kencing kat kasut my hubby..he3

Tirana berkata...

Kak Tirana suka kucing..

zureen @ mama berkata...

Zureen pun memang suke kucing..terutama yg berbulu lebat..sedap peluk..tapi mahal sgt..huhuhu