Sudilah menjadi teman

Jumaat, 30 April 2010

Selamat Sudah Masuk Ke Perut Masing-Masing..

sepotong lagi kek dah selamat dilarikan dek anak-anak :)


Pagi semalam masa meronda blog rakan-rakan bloggers, ada seorang rakan yang teringin nak makan kek secret recipes..

Entah macamana mama seperti terjangkit untuk makan kek itu juga..Terbayang-bayang dan terasa-rasa kek itu ditekak ini.. (teringin mengalahkan org pregnant je). Terus SMS ayah minta dibelikan 2 potong berbeza rasa..(tapi ayah belikan 3 pula..suke mama dibuatnya..).Terima kasih ayah..Terima kasih daun keladi.

Agak-agak kalau mama minta 200hinggit, mungkinkah ayah akan beri 300 ringgit ???..he3.

Orang memberi kita merasa ok..rezeki jangan ditolak ..... Kecik tapak tangan , kolam mandi mama tadahkan..ketamakan sudah terserlah ..he3

Kedai Kek Secret Recipes berada dibawah opis ayah..memang tak jadi masalah nak suruh beli..(suka part ni..pandai ayah pilih tempat kerja :) )


12 ulasan:

Tirana berkata...

Kak Tirana kalau ke secret recipe cari cheese cake sebab suka sangat cheese cake.

azieazah berkata...

Amboiiii... minta 2 dapat 3.. lenkali mintak 4, dapat 6..

hehehehe hati hati. ops!

Ada ker nak pilih tempat kerja kena ada SR kat bawah? heheeheh.. kelakar si ZUREEN niii...

tapi, Kak Azie pun jelessss... sbb SR jauh dari ofis.

zureen @ mama berkata...

Kak Tirana..cheese kek SR memang sedap..

Lemak cheese tu melekat trus kat perut takmo hilang..he3

zureen @ mama berkata...

kak Azie..nasib baik bawah opis hubby takde KFC..klau tak tiap2 malam makan ayam ajelah..

Zaitun berkata...

Kat rumah ni puaslah kak Zai buat bermacam2 kek tapi kek kedai rahsia tu juga yang diaorang pilih.

xiiinam berkata...

Ada yang secret di sebalik 3 potong kek secret abah beli tu mama...

pak long berkata...

salam...
fuhhh..sedap nampak kek tu...tak nak kongsi ker..?

Colourful life berkata...

hehe..sedapnya..terasa lapar lak..hehe

myra :) berkata...

HAHA mira da balik baru nk beli kek secret recipe ek. tak pe, tak pe. HAHA

intan izani berkata...

da lama tak pekene kek sr
yummy!

noor afzan berkata...

tibe2 jadi mata duitan ek..
tapi sedap la pula SR tuh..

niesz berkata...

sedap nye kek tu..wa...mahu...