Sudilah menjadi teman

Isnin, 21 Jun 2010

Jangan Lupa Anak..

Hari ni dah mula bersekolah semula setelah 2 minggu cuti..Maka tugas sebagai driver turut berjalan semula (jangan buat-buat lupa,jangan tertidur,jangan over berinternet..).

So buat ingatan mama jangan lupa ambil dan hantar anak-anak seperti biasa hari ni..kotlah TERlupa...bahaya oooo..

Semalam buat Pap Smear tahunan..ada perkara yang tak berapa best berlaku diklinik itu..Takmo dah buat pemeriksaan kat sana..Ayah kata kita "boikot" saja itu kelinik habis cerita......(semalam rasa sangat gerammm but now dah ok ..but still boikot juga..he3 )

7 ulasan:

Tirana berkata...

Selamat memulakan tugas jadi driver semula!...hehehe

AIN NAZRI berkata...

klinik kat mana tu mama? layanan dia kureng ye..

yus berkata...

jadi housewife ok ker? hehheheh...

zureen @ mama berkata...

Sama-samalah kita menjalankan tugasan sebagai driver dengan baik Kak Tirana..he3

Dah 2 minggu cuti..stereng terasa sungguh berat..hmmmm..

zureen @ mama berkata...

Klinik dikawasan kak zureen sahaja...

Takpelah banyak klinik lain kata hubby..

Don't worry be happy...lalalala..

zureen @ mama berkata...

YUs..ok sesangat..he3

Zaitun berkata...

Sama macam kak Zai selamat menjalankan tugas sebagai supir semula.

Bayar lebih sikit tapi puas hati.