Sudilah menjadi teman

Khamis, 24 Jun 2010

Jerit-Jerit Menonton Toy Story


Kami anak beranak berkesempatan untuk menonton Toy story baru-baru ni kat Mid Valley.Kiranya kami antara yang awal jugalah yg menonton..Sebab tayangan pembukaan hari pertama 17 Jun,turn siaran movie yg paling awal jugak dan yang PALING TAK TAHAN....BARISAN YANG PERTAMA dalam panggung wayang tu...(sakit kepala mama mendongak ..tapi sbb malas nak tunggu waktu tayangan yg lain ..ambil ajelah seat tu..)

Sebelum masuk panggung anak-anak sibuk minta belikan popcorn buat kunyah-kunyah masa menonton movie..Beberengga kaki mama menunggu turn beli popcorn (punyalah ramai orang)

Movie tu agak bagus juga..Anak-anak sedikit excited masa menontonnya..Tapi ketika masuk panggung Shamel buat hal sedikit sbb takut dengan suasana gelap dan bunyi yang agak kuat..he3.Nak menangis lah pulak .Maka mamalah yang menjadi jaga tukang pujuk dan terpaksa meribanya sepanjang suku pertama tayangan (kebas kaki mama tau..huhuhu)

7 ulasan:

AIN NAZRI berkata...

ain x sempat nak tgk... nak pergi tgk jugaklah.. ramai kata best..

zureen @ mama berkata...

Best jugalah Ain cerita tu... :)

Zaitun berkata...

Wah... orang pertama mesti bestkan, kak Zai tunggu beli dvd saja sebab ada cerita malas nak tengok kat panggung.

Ku Tak Sempurna berkata...

kita pernah tgk wayang kat line depan sekali.... memang tak best.. sbb sakit tengkuk duk mendongak

.
.

;D

nanti nak g tgk toy story... tp pasni nk make sure bukan line depan ..

zureen @ mama berkata...

Salam Kak Zaitun..selalu zureen pun tunggu DVD jer..he3

zureen @ mama berkata...

KTS..kak Zureen setakat ni dah 2 kali tgk wayang duduk seat depan ..

Memang agak sengsara..tapi kaki bebas sikit..he3

I*K*T*I*R*A*F berkata...

waaaaaa.bestnye.

nak tengokla nanti! :_