Sudilah menjadi teman

Khamis, 11 November 2010

Sekalung Tahniah Buat Amin...

Hati mama berbunga riang seperti gambar atas pinggan ..he3

Sepanjang pagi mama seperti cacing kepanasan..Tak senang duduk sebab asyik teringat Amin yang akan mengambil keputusan UPSRnya hari ini....

Mama hanya kelihatan tenang diluar..tapi dalam hati macam nak pecah..he3.Nak masak untuk lunch pun payah sebab otak dan hati tak berfungsi dengan baik..

Ayah ambil cuti hari ini untuk menemankan Amin ambil result disekolah..Suddenly Ayah SMS suruh teka Amin dapat berapa..huh..(part ni malas sikit nak layan sebab hati dah nak pecah tunggu..he3)..At last ayah call untuk beritahu result ..

Syukur Alhamdulillah...

Buat Amin: Tahniah dari Mama,Ayah dan adik-adik..

6 ulasan:

ciK LyndaWawa igUana berkata...

tahniah..=)

ain berkata...

Tahniah buat amin dan mama Amin. Semoga terus cemerlang!!

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Kak Wawa..

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Kak Ain..lama tak dengar berita..

Zamz berkata...

tahniah gak..

AIN NAZRI berkata...

tahniah ye amin.. pasni jgn honeymoon plak.. cabaran form 1 lagi besar menanti... chaiyok chaiyokk