Sudilah menjadi teman

Jumaat, 17 Februari 2012

Kasut Bapak Saya....

Mama suka kasut baru ni..selesa dipakai.Sesuai untuk dibawa memandu..(Pernah dengar orang memandu berkaki ayam pun ok...so far pernah cuba tapi tak boleh..he3)

Tengahari tadi sewaktu ambil Shamel di tadika...Seorang anak kecil menegur..

Si anak : Makcik...kasut makcik macam kasut bapak saya..(sambil tersengih-sengih)

Si Makcik: Oh! yeke...mesti bapak adik beli kat Giant kan (sambil cover malu sebab kasut yang mama beli actually kasut lelaki...tu sbb bapak si anak kecik pun turut pakai sama...)

Si anak: Yelah...bapak pun beli kat sana..

Dalam hati..walaupun kasut yang ku pakai kasut kaum lelaki ,yang penting sedap dikaki...Kasut lelaki best sebab banyak ruang dibahagian hadapan...

Esok nak beli satu lagilah...warna lain plak..he3

5 ulasan:

Tirana Mutiara berkata...

hehehe...kasut lelaki apa salahnya perempuan pakai..asalkan saiznya bertepatan.

azieazah berkata...

Seliper unisex ler ni ya? hehehe.. Takda hal, asal selesa.

zureen@mama berkata...

Kak Tirana kasut tu memang sangat selesa walaupun murah shj...

zureen@mama berkata...

Kak Azie...asal selesa sarung ajelah..he3

adarnadzmie berkata...

asal sedap pakai x kisah la kasut lelaki kan...;)hehe