Sudilah menjadi teman

Sabtu, 31 Januari 2009

Jangan Cuba Try Test Menganggu Ketika Ini..

Hari ini mama betul2 pening kepala..(akibat "sesuatu" yg dtg setiap bulan)..Setiap not bunyi yg sampai ke lubang telinga ini akan menghasilkan pitching yg tinggi, berdengung2 bunyi yg terhasil..berdesing2 ditelinga. Waktu ini segala kesalahan yg biasanya "kecil" akan bisa menjadi seperti "besar'..Sekarang teknik kawalan stress amat diperlukan..huhuhu..So, pesanan penaja ..jangan cuba mencari pasal dengan mereka yg dilanda sakit ini sebulan sekali..(Grrrrrrrr..)

Bersabar sahajalah jawapannya..(cakap memang senang ,but waktu nak aplikasikannya..fuhhh punyelah sikit susah..huhuhu)

Hari ini Cik Bibit dah pulang ke Batu Pahat..Semoga berjaya..

7 ulasan:

Sasha berkata...

benda tu pun menyerang sha tiap2 bulan... so, utk mengelakkan kecederaan hati org lain especially hati cik abg, sha akan mengurungkan diri dalam bilik... abg akan dpt hint yg kita akan mengganas... & dia akan layan je karenah2 mengarut bininya selama bbrapa hari... hehehe...

p/s: sampai skrang masih heran dgn perubahan hormon pompuan... kenapa hormon tu tak buat pompuan jd btmbh lembut or cute or... yg elok2 lah...

Zureen berkata...

Nampaknya kita diserang penyakit yg sama setiap bulan..rasanya ramai lagi wanita diluar sana mengalami sakit yg sama he3..betul kan kak shasa..

Honey Bee berkata...

Salam kenal...
penyakit nie memang tak ada ubat..time nie sifat panas diluar kawalan..tak boleh ditahan-tahan.. selera makan pun tak terkawal jadinya..

Zureen berkata...

Betul tu kak honey bee,masa inilah selalu rasa nak mkn shj(jgn mkn org cukuplah)..

naz ilyn berkata...

salam...

zureen kalau nak tahu anak akak yang paling kecil sekarang berumur dua tahun... dan selama tu gak akak punya tuttt tak datang...

sekarang sudah hampir dua bulan anak akak berhenti menyusu badan barulah semalam tutttt datang kembali...

bayangkan berapa punya lama sekali dia datang... adehhhh hilang mood nak berblog buat beberapa hati..

Zureen berkata...

wah,lamanya tak tutt..harap2 mood kak naz clear sentiasa..he3

Suzi berkata...

moga2 hubby kita faham dan terus sabar dengan perangai kita time kita tuttt(hihihi)...