Sudilah menjadi teman

Rabu, 28 Januari 2009

Cik Bibit..

Semalam cik bibit datang dari Batu Pahat utk interview kat Bukit Damansara..Dah lama sungguh Cik Bibit tak dtg umah mama ni..Harap yg terbaik untuk Cik Bibit..(kalaupun tak ada rezeki kat situ..yg pasti tetap dpt pengalaman..itupun berharga juga..)Nanti mama akan cuba tanyakan kawan2 kot2 ada kerja2 kosong kat mana2..

Sekarang ni ekonomi tgh meleset ,mungkin susah sikit nak cari kerja.Tapi rezeki ada dimana2..Rezeki telahpun ditetapkan oleh Allah..InsyaAllah pasti ada..Think positif.

9 ulasan:

Elynn berkata...

Betul rezeki memang ada dimana-2. Doa dan usaha pasti berjaya, jgn lupa sabar tu penting..

Seronok berkenalan dgn anda, jgn lupa Exchange link okie.. :)

Sasha berkata...

Salam ziarah Zureen... thanx for dropping by kat blog saya... dtg la selalu... boleh kita brkenal2...

Zureen berkata...

Thanks elynn sbb sudi singgah..suke.
Yelah rezeki Allah dah tentukan ,pasti ada..

Buat sasha..mestilah zureen pasti dtg lagi nanti zureen linkan ye..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

tul tu zureen, rezeki ader dimaner-maner. InsyaAllah adalah tu nanti

Zureen berkata...

Betul tu mamabeautiful,rezeki ada dimana mana.

Suzana Ja'afar berkata...

arr..xpuas hati bibit dtg x bgtau cik ana.. tau2 nak balik dah.. sabau je la..kecik ati ibu mengandung nih..hehe..

Zureen berkata...

Alamak mak ana jgnlah merajuk..nanti kitaorang pujuk ye..

naz ilyn berkata...

salam...

bertebaranlah di muka bumi ini untuk mencari rezeki kerana Allah telah mengizinkannya

Zureen berkata...

Betul tu kak naz,yg penting kita kenalah rajin mencari..