Sudilah menjadi teman

Ahad, 26 April 2009

Cepatlah ayah pulang...

Actually masa mama tulis blog ni ,ayah baru jer kuar outstation tak sampai 4 jam pun.Tapi mama dah start rindu..Ayah outstation tak jauh mana pun ,Ipoh jer(he3)..Yang membuatkan mama cepat rindu kat ayah skrg ialah kerana Amin, Shamel dan Hani sedang demam panas sekarang..Asyik demam berulang2, risau mama dibuatnya..Makan tak lalu, pastu muntah je yg lebih....hmmm.

Malam tadi ayah dah bawakmereka bertiga pergi klinik.Amin siap muntah kat klinik depan pintu bilik dokter lagi..Shamel plak siap berdarah hidung(panas sgt agaknya)..huhuhu..Shamel dah demam sejak Khamis ,so mlm tadi dokter nak test for denggi..but "reading error" coz darah yg dia amik tak mencukupi untuk bacaan..Shamel plak dah tak boleh duduk diam waktu tu..Dokter kata kalau esok demam lagi..Kena check jugak..termasuk Amin (start demam hari Jumaat)..Cepatlah sembuh anak2 mama semua..

Risaunya hati..esok ayah balik dari outstation nak ke klinik semula..
Ayah kata habis shj presentation di Ipoh ,ayah akan segera pulang..

16 ulasan:

Suzi berkata...

anak2 sakit memang kita risau lagi2 suami takde disisi...bila ada suami tu bertambah kekuatan hadapi dugaan tu kan?.
byk2 berdoa dan bersabar zureen...akak doakan anak2 zureen cepat sembuh dan segala urusan sepanjang hubby zureen takde ni dipermudahkan Allah SWT.

zureen @ mama berkata...

Thanks Kak Suzi..Kadang terfikir juga camnelah wife yg hubby outstation berbulan2 kan??

ain berkata...

alahai siannya anak2 zu demam. Hopefully nothing serious la. Akak pun mcm zu gak. klu bdk2 demam time hubby away..memang le sedih sgt2.

ku tak sempurna berkata...

ayah cepatlah pulang!!
ayah cepatlah pulang!!

KUAT tak laungan ku??

hrp2 ayah dengar..
sian anak2 :)

filanastasia berkata...

semuga anak2 cepat sembuh ya mama... itu la ibu.. bila anak sakit... satu apa pun tak senang nak dibuat... kasih ibu sampai ke syurga..

nak balik umah.. nak jumpa mak.. bila la nak abis keja neh.. huaaarrrgggghhh

zureen @ mama berkata...

Kalau ayahnya outstation waktu anak2 sihat ,zureen takde risau sgt Kak Ain..tapi kalo tgh sakit..waaa...susah juga..

zureen @ mama berkata...

WaH! KTS melaung kuat bebeno, sampai hubby kak zureen dengor kat ipoh tu..he3
Dia akan balik secepat yg mungkin katanya..yahoo..

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Fila..

Rindu kat emak ye??...

Princess Liyana berkata...

Akak, smoga anak2 cpt sembuh..kalau teruk, cpt2 bw..bd2k demam bahaya kak..alaahai

Ayah!pulang cpt tau!anak2 rindu ayh...alaahai

zieha berkata...

cepat2 bawa anak ke klinik takut melarat nnti.Anak k.zieha pun baru baik dari demam..huhuhu.Skrg nie cuaca teramat panas..tu yg mudah kena demam tuh,harap2 semuanya akan kembali kepada biasa ye,selepas hubby balik...

zureen @ mama berkata...

Tuan Puteri..terima kasih sbb concern sama..huhuhu

zureen @ mama berkata...

Terima kasih kak Zieha,,tunggu hubby balik utk ke klinik..

nik awin berkata...

kalau anak sakit, sebagai ibu memang sokongan suami amat-amat diperlukan,kan?

isk..kalau saya..saya mati kutu dah...lost...

zureen @ mama berkata...

Samalah kita nik awin..huhuhu

Princess Liyana berkata...

sama2;)huhu

Elynn berkata...

Minggu lepas jiran elynn meninggal kerana denggi, 3 hari masuk hospital dan meninggal.

Al- fatihah :(