Sudilah menjadi teman

Isnin, 22 Jun 2009

Awards dan Tag dari anak sedara..




Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.

1- nama penuh tak sure but mama panggil Qila

2- Anak kepada Tuan Arshad

3- single but 'not' available.hahaha...

4- anak sedara my hubby yg cute bermata sepet(keturunan kot..he3)

5- Dulu selalu confuse btwn Qila dan Piqa..(mcm kembar ajer..fenin2),,but skrg tak confuse lagi..

.
Setiap blogger mesti menyatakan 5 fakta/5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.


LIMA FAKTA :

1- Isteri orang

2- Mama org Johor

3-Hubby org Perak

4- Anak 5 org

5- Happy go lucky...sedang menikmati hidup sepenuhnya..


LIMA HOBI :

1- Suka baca buku fiksyen dan motivasi...

2- Suka mengunting kain dan menjahit baju..(kadang2 gunting shj tak pernah berjahit..he3)so sapa2 yg teringin nak tempah baju ..silalah fikir 100 kali..

3- Suka masak2 dan makan2 (but lebih kepada suka mkn...boleh??)

4- Suka dengar lagu-lagu lama ..sambil berjiwang2 ngan hubby boleh??..

5- Suka buat org suka....terutama hubby, sbb kalau dia suka..dpt kek cheese boleh??nyum3


Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.


Yang ni mama takmo panjangkan kepada sesiapa...


Sesiapa rasa nak buat,..silakan(yelah takut masing2 busy..he3).


Tapi awards diatas bolehlah diambil dengan sukacita (kan mama suka buat org suka..)

6 ulasan:

qila okeyh! berkata...

ehehe.
mak su puji kite.
suka2.
hahaha.kite mmg comelll. :p

zureen @ mama berkata...

Qila memang comel kalau tak marah..hahaha..

Sasha berkata...

point # 5 paling best!! keep it up!!

zureen @ mama berkata...

Akan diteruskan dengan jayanya Kak Shasha..

zieha berkata...

Sonotnya zureen ada anak sedara:)kita tak der..huhuhuhu

zureen @ mama berkata...

Zureen bukan setakat anak sedara...cicit pun dah ada..he3