Sudilah menjadi teman

Khamis, 15 Oktober 2009

Membaca vs. Menulis Blog..

Actually mama sangat suka membaca..tapi tak berapa suka menulis.Sebab itulah agaknya susah benar nak mengupdate blog sendiri ....he3

Tiap2 hari buka blog..singgah dari satu blog ke blog yg lain..Bertanya khabar, memberi komen sebaris dua.....Tapi nak mengupdate blog sendiri sedikit punya payah..huhuhu..

Jadi kalau ditanya kenapa dah lama tak mengupdate blog..Sebab mama jenis manusia yg suka membaca penulisan orang lain....itu shj alasannya(so bila nak update blog sendiri..masa yg tinggal sudah tidak mencukupi pula..)

10 ulasan:

kakchik berkata...

Assalamualaikum zureen.

Sebenarnya kakchik pun sama. Dlm sehari blog yg dibaca punyalah banyak tapi tulis satu atau dua entri je. Kalau ada entri di blog kakchik baca tu menarik dan ada idea nak komen, kakchik komen, kalau tak, baca ajelah, hehe.

Eh, zureen dah tukar layout la. Rasa lain je.

zureen @ mama berkata...

He3..samalah kita kak Chik..

ain berkata...

tak pe...take ur time!!

zureen @ mama berkata...

he3...sama-samalah kita ambil lebih masa..

zieha berkata...

zieha masa mula2 dpt reka blog sendiri amat teruja dan rajin hapdet,skrg sinar m telah melanda diriku..hahahaha..

azi berkata...

Salam Zureen,

Azi baru belajar jadi blogger ni.. walaupun dah lama baca blog org & buku buat website menimbun kat umah ...banyak lg kena belajar drpd zureen ni.

xiiinam berkata...

ckLah membina blog memang kerana mahu melampiaskan gian menulis....














Sebab tu seritanya panjang-panjang..
Entah-entah orang bosan kan....

zureen @ mama berkata...

Samalah dengan zureen Kak Zieha,,

zureen @ mama berkata...

Wah!!Azie dah ada blog ye..
Selamat datang ke alam blogger..he3

zureen @ mama berkata...

Zureen memang tak berapa pandai mengarang ni..(tapi bab karang surat cinta bolehlah sikit2..he3)