Sudilah menjadi teman

Khamis, 10 Disember 2009

Bikin spagethi udang..

Tengahari ni takde idea nak masak apa.. Lagipun asyik makan nasi hari-hari rasa bosan juga.So utk lunch kali ni anak-anak mama "TER"paksa makan mee spagethi udang yg dimasak ala-ala syokk sendiri..Jangan risau mama dah cuba pastikan bahan-bahannya takkan membuat sesiapapun sakit perut setelah memakannya..

Nanti kalau sedap kita boleh cuba lagi lain kali (nak ker anak2 cuba lain kali agaknya???..wakaka..).

Kita kena berani mencuba ye tak?? barulah tahu samada kita boleh atau tak buat sesuatu..

Pesanan buat anak-anak:

Gagal takpe at least kita dah cuba..

Petang ni kita cuba buat biskut pula (utk elakkan mereka melekat depan PC 24jam..huh).

6 ulasan:

[z@ck] berkata...

bgus la akk..
bereksperimen dgn makanan..
=)

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- berkata...

e2e kalo bab buat spageti slalu gagal. ahaha. penat mencuba. ada tips???

NiNa' berkata...

sedapnye..

try jangan x try~ kot2 anak2 akan tmbah 2-3 pinggan ke~

zureen @ mama berkata...

Kesian anak2 kena mkn bahan eksperimen..he3

zureen @ mama berkata...

Beli aje yg dah siap berbotol spt Kimball atau Prego..sedap gak tu

Bahan2 lain tambah2 sahajalah..good luck

zureen @ mama berkata...

Nina ..cuba jgn tak cuba...