Sudilah menjadi teman

Jumaat, 5 Mac 2010

Tunggu Si Dia

Mama sedang nervous tunggu ayah balik kerja ni (overlah tu..he3)..Nak ajak ayah pergi dating..Dah lama tak makan nasik goreng cina kat restoran An-Nur (macam tak pernah makan aje bunyiknya..)

Tapi suasana diluar dah start menunjukkan bahawa petang ni , kemungkinan besar akan hujan..hmmmmm..Makanya kemungkinan besar impian ini akan berkubur..huhuhu.



12 ulasan:

azieazah berkata...

Silap2 kena masak sendiri lak lagi... hahahaha.. ciannn

Bitter Sweet berkata...

sini dah ujan lebat mama..sy pun mcm dah lama tak gi makan ngan suami ni (eh, mcm baru je 2 hari lepas gi kedai mamak) hehehe~ terasa cam lama pulak

zureen @ mama berkata...

Kak Azie ..dah terbau masakan sendiri nampaknya..huhuhu..

Memang kesian..

zureen @ mama berkata...

Bitter sweet..kalau kita makan org lain masak rasa sedap..kalu makan sendirik masak, kureng sikit..he3

Ada sapa2 nak offer diri masak utk zureen..he3

NARDtheNERD berkata...

wahhh...ade date eyk kak?..hehe~

xiiinam berkata...

Hujan kat sana?





...ckLah rindu hujan!!!


Panas weh.....

Tirana berkata...

Zureen, kalau hujan turun, masak aje nasi goreng sendiri..tentu sedap makan nasi goreng panas-panas dalam kedinginan cuaca..hehehe

ain berkata...

amacam zu...dpt mkn ns goreng cina an-nur semlm..???

zureen @ mama berkata...

Nad..orang yg dah kawen kenalah dating sekali sekala..he3(ala-ala romantik gitu..)

zureen @ mama berkata...

Ck Lah kat sini..dah start hujan waktu petang..Alhamdulillah..syokkk jer..sejuk sikit..

zureen @ mama berkata...

Kak Tirana..akhirnya zureen masak sendiri dan makan sendiri ptg itu...he3

zureen @ mama berkata...

Tak dapek lah Kak Ain..he3