Sudilah menjadi teman

Jumaat, 16 April 2010

Baru Pegang Cop Dah.....

Malam tadi rasa sedikit geram dengan seorang insan yg dipertanggungjawabkan pegang cop ni..Punyelah eksen..hangin mama dibuatnya(walaupun manis jer muka mama didepannya)..Karang tunjuk hangin depan dia..trus dia takmo cop lagi haru..huhuhu

Itu baru dapat pegang cop kecik, kalau dapat pegang cop kuasa yg lebih besar..Nak fikir pun takut ok....

Today takmo fikir pasal tukang cop tu lagi..buat habis tenaga betul malam tadi.

Hari ni mama nak fikir yg positif jer...bermula dengan fikir nak mkn kek cheese secret recipes (bestnya...he3)

13 ulasan:

Tirana berkata...

Cop apa agaknya ye...Cop mohor raja-raja melayu ke? hehehe..

azieazah berkata...

alaaa.. cop getah tu murah jer ZUREEN oooii.. pi buat sendiri, cop sendiri jer.. hehehehe

Bitter Sweet berkata...

manusia mmg mudah lupa mama
*peringat utk diri sendiri jugak :(

Ku Tak Sempurna berkata...

yang penting stamp pad tu ada ink.... klu ada cop je, susah gak..

hikksss..

Zaitun berkata...

Cop apalah agaknya tu ialah orang yang berkuasa memang guna cop.

zureen @ mama berkata...

Cuba teka cop apa Kak Tirana..he3

zureen @ mama berkata...

kak Azie esok subuh-subuh zureen nak kuar beli cop sepuluh...(cukup tak??)

Buat sendiri pakai getah pemadam pun macam best gak ni..he3

zureen @ mama berkata...

Manusia memang cepat lupa..

Erkkk..apa soalan tadi???(sahlah pelupa..he3)

zureen @ mama berkata...

KTS..agaknya ink dah hilang kot..ke habis ker??

zureen @ mama berkata...

Zaitun....esok jugak zureen nak buat cop untuk diri sendiri..

(sapa nak kuar masuk umah kena mintak cop dulu..sahlah gila kuasa,...he3)

NAJ HEBAT berkata...

susah kalau org gile kuasa ni..

zureen @ mama berkata...

Naj ..memang susah.. :)

xiiinam berkata...

Jom...buat chicken chop!