Sudilah menjadi teman

Isnin, 12 September 2011

Tanpa Sedar...

Rupanya dah masuk sebulan tak update blog ni..Itulah sebab asyik mundar mandir baca blog orang lain..blog sendiri tak diupdate..he3

Makanya terbuktilah yang mama lebih suka membaca dari menulis..:).Bulan ni agak banyak juga buku yang mama beli di MPH..dapat buku masa beraya rumah Mak Anjang pun ada jugak..(rumah Mak Anjang dah serupa kedai buku..bukunya banyak sangat tersusun rapi..)Sedara mara datang beraya disana makan kuih raya sambil membelek-belek buku..best..

Mama harap cita-cita buat library kat rumah akan tercapai dalam waktu terdekat ni..Hadiah buku memang sangat bermakna buat mama..

5 ulasan:

Suzi berkata...

salam zureen,
selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir batin. lamanya tak menyinggah.
bagussuka membaca ni zureen..byk tambah ilmu...:)

ciK LyndaWawa berkata...

selamat hari raya kak..=]

zureen@mama berkata...

Salam Aidilfitri Kak Suzi....

zureen@mama berkata...

Terima kasih Adik Wawa...

ckLah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.