Sudilah menjadi teman

Sabtu, 28 Februari 2009

Merenung jauh ke laut.....


Teka siapa yang kehilangan sesuatu??

Tentulah budak lelaki yang memakai baju kuning itu..(huhuhu).Tatkala orang lain sedap melahap aiskrim ,dia sorang sahaja kesedihan tanpa aiskrim ditangan utk dimakan..Actually semua orang yang terlibat dlm gambar telah diberi aiskrim sorang satu BUT disebabkan kecuaian sendiri,aiskrim kepunyaannya telah terlepas dari genggaman dan menjadi milik semut ditanah…Waaaa tragis betullah..

MORAL VALUE: Kalau sesuatu itu bukan ditakdirkan milik kita, walaupun dah hampir masuk ke mulut pun , boleh jatuh ketanah jua..(iskh mcm lain ajer bunyinya pepatah ini..)

10 ulasan:

mr. chipsmore berkata...

kui3x.....muka shamel yg keciwa :)

ain berkata...

alahai..siannya dia..nasib baik tak meraung!

Sasha berkata...

kesiannya!! apa jadi lepas tu?... x sampai hati tgk budak2 yg sedih cam tu...

dtg unah jap... ada something for u here http://mhzfamily.blogspot.com/2009/02/koleksi-gift-dari-rakan-rakan-blogger.html

ku tak sempurna berkata...

tgk si baju kuning tu, terasa nak nyanyi plak... :D

"barang yang lepas... jangan dikenang..."

hikkkksss

Suzi berkata...

alahai kesiannya...tapi ni kira budak baik...kalau anak saya meraung kot..tak pun minta dgn abg2 n kakak dia...hihihi

Zureen berkata...

Kak Ain..Shamel langsung tak meraung..terkejut kot sbb icecream jatuh ketanah..huhuhu

Zureen berkata...

Kak Shasha ..slps tu semua org disuruh mkn ice cream dengan kadar segera utk mengelakkan kes rampasan ice cream pihak2 lain..he3

Zureen berkata...

Lain kali zureen pasti nyanyi lagu tu..
Kita nyanyi sama2 boleh..berduet dgn ku tak sempurna mcm best jugak.

Zureen berkata...

Kak Suzi..biasanya dia meraung but kali ini mcm takde feeling jer..maybe dia pun takdelah nak sgt ice cream tu..he3

Elynn berkata...

comel nyer........cute sgt bebudak tu..lebih-3 lagi sedang enjoy! makan ice -cream,

Teringat zaman kanak-2, n smpi sekarang masih makan ice cream,paling best coklate ler.........

erm.........sapa ia yang hilang tu kat sipi-2 photo? sian dia....