Sudilah menjadi teman

Ahad, 1 Mac 2009

Awards daripada Kak Shasha







Susah bebeno nak update blog ni..

Bukan malas sgt, tapi nak tunggu line internet betul2 ok..tersiksa jiwa dan raga..Internet biasanya ok setelah pukul 11 malam hingga 11pagi..huks3. Waktu org2 normal tidur..huk3

Semalam dapat awards dari Kak Shasha…mama suka sgt..Thanks Kak Shasha.

8 ulasan:

Sasha berkata...

thanx ye Zureen... seronok teman-berteman di alam cyber ni kan?... betul ke nak dtg port klg... dtg ler... nanti Sha buat kenduri pulut kuning sempena nyambut Zureen... hehehe...

p/s: harap2 dpt jumpe Zureen satu ari nnti... x pernah lg tgk Zureen... hmm... mystery woman...

ku tak sempurna berkata...

mmg geram kan bila line internet teruk....

terus hilang idea...

naz ilyn berkata...

salam tahniah... zureen

Zureen berkata...

Kak Shasha nak masakkan pulut kuning ye?nanti zureen masakkan rendang ayam sebagai lawannya ok..he3(mcmlah zureen pandai masak rendang)

Zureen berkata...

Ku tak sempurna..memang geram betullah waktu line asyik2 tak clear ni..
Tapi ada baiknya ,kalau tidak zureen bergayut kat internet 24jam ajelah.he3

Zureen berkata...

Terima kasih Kak Naz..

KakChik berkata...

tahniah untuk zureen.

terima kasih byk atas komen zureen di blog kakchik. mood kakchik tgh down skrg ni atas bbrp sebab.

kakchik minta maaf sb dgn tak sengaja tlh terdelete komen zureen tersebut. tak dpt nak back. tapi kakchik ttp ingat apa yg zureen tulis. tima kasih sekali lagi.

Zureen berkata...

Terima kasih Kak Chik..terdelete tak menjadi hal..yg penting zureen harap Kak Chik semakin baik skrg..wink3