Sudilah menjadi teman

Jumaat, 17 April 2009

Hari paling byk dapat awards..

Terima kasih atas awards sebagai ingatan persahabatan kita...sukeee sgt(senyum sampai telinga mlm ni...) Bunga dari Kak Ain

Dari Kak Ain...

Juga dari kak Ain..........


Juga dari Kak Ain...



Friendship awards dari Kak Shasha dan Kak Ain...





From Kak Ain.....




From Kak Ain...(agaknya camne rupanya wajah sebenar Kak Ain ye)





Mama dapat awards dari Kak Shasha dan Kak Ain hari ini..seronok sungguh rasanya..Walaupun tgh stress akibat ukuran baju yg semakin meningkat..bila dpt awards ni.rasa terubat rasanya hati...Inilah awardsnya..Terima kasih utk akak2 berdua..

14 ulasan:

zieha berkata...

hehehe..banyak tu award..tak nak share ke..:P Nnti senang3 zureen vote anak k.zieha ye di link
http://damiaqish.blogspot.com/2009/04/vote-for-them-baby-cute-contest.html
Cara vote
BCC_boy's_10_5 bintang
anak k.zieha no 10
lalalalalalala

ain berkata...

thank you sbb sudi amik awards.

p/s..rupa akak eh?jeng..jeng..jeng!!

Princess Liyana berkata...

wah wah..byknye..hhu sonok!

xiiinam berkata...

errrr...award tu ape eik?






muehehe

ku tak sempurna berkata...

dapat duit ke dak??
rantai rafflesia??

ehehehehehe... byknye awards...
ada tmpt nak simpan ke??

zureen @ mama berkata...

Lupa plak yg awards tu juga utk kawan2 blogger tersayang..(terlupa sbb byk mkn semut..he3)
Nanti zureen vote ye Kak Zieha..

zureen @ mama berkata...

Kak Ain..semenjak dua menjak ni..bila tido jer mimpikan wajah akak..he3(apakata akak letak ajelah wajah misteri itu..)

zureen @ mama berkata...

Tuan Puteri memang seronok btul dpt byk2 ni..agak2 boleh gadai tak??he3..

zureen @ mama berkata...

Ck Lah...actually cikgu ,zureen pun tak pasti award dimelayukannya dipanggil apa??(akibat byk sgt mkn kepala bilis..he3)

zureen @ mama berkata...

Tulah ingatkan nak pergi Ikea utk beli rak kaca 3 tingkat buat isi semua awards ni..lalalala..

Princess Liyana berkata...

ahaha berharga tu kak..tkleh gadai ;P

zureen @ mama berkata...

Tak boleh gadai ekk??takpelah simpan..dulu masa sekolah tak kuat lari so takde medal etc..Skrg kuat berblog dptlah awards lalalala..

Princess Liyana berkata...

huhu layannn;)

Sasha berkata...

thanks sudi terima award dr kita...