Sudilah menjadi teman

Jumaat, 3 April 2009

Tagged dr Kak Zieha..


Sebagai tanda persahabatan mama dengan Kak Zieha, mama berbesar hati buat tag ini…

1. Anda rasa anda hot?

Hot dimata hubby aje dah mencukupi buat mama..Dimata anak2 mamanya memang kaki “hot"..he3 coz asyik nak membebel (beri nasihat) @ melaser ajer( untuk kebaikan mereka).

2. Upload gambar kegemaran anda:

Seperti diatas..

3. Kenapa anda suka gambar ini?

Ini merupakan gambar Shamel yg terlalu mementingkan keselamatan dlm kenderaan..Even dah duduk dlm car seat still nak pakai topi keledar for extra protection agaknya..Kelakar melihat gelagatnya masa ni..


4. Bila kali terakhir makan pizza?

Kali terahir ialah pada 14 disember 2008..Bersama-sama famili Mama Anjang yg berkunjung dari JB.Semenjak dah join kempen boikot ni, tak makan lagi..(Tunggu buat sendirik ajelah)


5. Lagu terakhir yang anda dengar?

Lagu kegemaran masa kini.."Wonderpets"..dah naik pening dengar anak2 nyanyi lagu ni..


6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?

Melihat jerawat di cermin yg naik akibat perubahan hormon ini...he3


7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?

Zureen and Ita..that is panggilan mama dlm family( mcm jauh betul larinya dr nama sebenar..Zurinah)
8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan homework yer......

1. Qila Okeh
2. Yatie Ain
3. Mak Buyung Ana
4. Cikgu Anjang
5. Yen
6. Mr.Chipsmore

9. Siapa n0.1 kepada anda??

Anak sedara yg mama sayang.



10. Orang n0.3 –ada hubungan dengan sesiapa??

Insan no.3 ini sudah berpunya hatinya..bakal mendapat anak. Dialah satu2nya adik pompuan mama.

11.Kata sesuatu berkenaan dengan orang no.5?

Rakan sebilik yg akhirnya menjadi anak sedara….(confuse? Mama kawen dengan uncle dia..he3)

12. Bagaimana pula dengan no.4?

My feberet sister..


13 Siapakah org no.2?

Pun anak sedara kesayangan jugak..

14 Bagi pesanan anda pada orang no.6

Bila nak kawen ni??

Kalau silap jawab harap maafkan..

9 ulasan:

Sasha berkata...

Zurinah... mana gambar shamel pakai helmet?... tak nampaklah...

zureen @ mama berkata...

Bukan ada kat atas...hmmm

ain berkata...

bagus le shamel. dah dok carseat pun masih nk pakai helmet. berjaga2 seblm terkena ekh.

zieha berkata...

cute arr shamel pakai helmet.bagus2keselamatan diri harus dipupuk dari kecil..bila dah besar nnti shamel mesti seorang yang berdisplin:)

Princess Liyana berkata...

comellnya shamel...uhuhu btol tu kak..protection tu pntg..

zureen @ mama berkata...

Kak Ain ,skrg shamel dah tak duduk car seat lagi.coz dah sempit..huhuhu

zureen @ mama berkata...

Harap2 berkekalan sampai dewasa ye Kak Zieha,,he3

zureen @ mama berkata...

Princess Liyana..Kak Zureen pun pakai tali pinggang juga..pujilah akak sama..wakakaka.

Princess Liyana berkata...

hu hu hu..akak mestilah pakai..ahaks..ok2 pujila ni..bgus mak dia..ahaks