Sudilah menjadi teman

Rabu, 6 Mei 2009

Kembali menganaz..

Last Ahad kedua-dua putera mama telahpun disahkan sihat dan dibenarkan keluar hospital.Alhamdulillah, syukur sangat kepada Allah..Terima kasih jua pada doa rakan2..Mama sangat menghargainya..

Terima kasih jua pada Mak Ana dan Kak Yen yg sudi menjenguk mereka di SMC..Buat Kak Yen ,sup ketam tu memang sedap..terima kasih sbb sudi buatkan utk Maksunya ini..(siapalah yg sebenarnya mkn sup ketam tu .he3)..Mama sempat juga menjamah sup tersebut, marvelous nyum3 ,tapi kebanyakkannya pesakit yg makan..

12 ulasan:

ain berkata...

fullamakkk...sape yg kembali mengganaz ni..??mak bdk ke..bdk2 yg dh sihat tu. Apa2 pun alhamdulillah, ur boys dh getting better.

p/s...lawanya langsir baru..soft!!

zureen @ mama berkata...

Mamanya yg terlebih menganaz kak Ain(yelah umah sendirik.he3)
Langsir baru ni, murah jer..free.

Sasha berkata...

Alhamdulillah semuanya dah sembuh... Alamak!!! dah Kembali mengganaz?.... fening kepala dibuatnya.... huhu...

zureen @ mama berkata...

Fening kepala kat umah lebih baik dr kat spital, lalalala..(mama boleh jerit..he3)

naz ilyn berkata...

salam...
alhamdulillah semuanya dah kembali pulih dan mengganaz... hihihi.
perasaan bercampur-campur kalau melihat anak sakit dan terlantar di hospital...

zureen @ mama berkata...

Alhamdulillah Kak Naz..

ku tak sempurna berkata...

alhamdulillah...

dah boleh mengganas ya??


pssstt... patutlah rumah pun berwajah baru :D

zureen @ mama berkata...

Memandangkan anak2 dah sihat..
Mamanya bolehlah menganaz depan notebook ni sepanjang hari..lalalala..

nik awin berkata...

cantik wallpaper

Suzi berkata...

alhamdulillah dah sihat anak2 zureen...legalah kan?
patutulah tukar langsir baru...dah menganaz rupanya....:)

zieha berkata...

Uihhh..Semakin ganazzz. ye.hehee..alhamdulillah .Nampaknya zureen bercoming back dengan keler hijau,, cantekkk..nmpk lagi ganazz..hehee.I LIKE!!

zureen @ mama berkata...

Kak Zieha mari kita menganaz bersama..(warna hijau ganaz ke??he3..)