Sudilah menjadi teman

Rabu, 20 Mei 2009

Mood demam..

Sejak semalam petang mama diserang demam panas..huhuhu.Badan pun sakit2 tak usah ceritalah..Selera pun dah takde, energy lagilah takde.(Nak melepek kat sofa aje rasanya).Malam tadi ayah terpakse jaga mama (kesian jugak kat hubby sbb today dia ada meeting pagi)..Kalau ikutkan rasa nak aje mintak hubby cuti, but kesian plak kat dia sbb kerja kat opis memang tgh byk..

Actually hari senin lps mama terjatuh (jatuh terduduk).So bdn sakit2 sampai sekarang ,rasanya perlu urut utk sengkak peranakkan semula agaknya..Hubby kata nasib baik mama bukan pregnant waktu tu sbb ada a bit bleeding lps jatuh tu..huhuhu..Siap suruh jaga diri baik2, kotlah satu hari nanti dia berangan nak baby kecik lagi..he3

MORAL VALUE: Duduk elok2 boleh?????

10 ulasan:

Suzi berkata...

zureen, ada bleeding??..masih lagi ke? elok juga jumpa doktor...bahagian dalam2 ni kita tak nampak...manalah satu ada yg tak kena...
harap zureen cepat sembuh...byk2 bersabar dan berdoa...
kalau mak yg sakit kesannya satu rumah...

Sasha berkata...

Zureen terlampau sgt buat kerja2 rumah ke?... maybe Zureen belum betul2 pulih masa dlm pantang dah terus bz2... rehat & pulihkan diri sepenuhnya yea... sesekali biarkan diri kita dimanja oleh suami n anak2... jgn ada rasa bersalah... take time for a break...

ain berkata...

siannya dia demam pulak. tapi mcm kata su lah, baik zu gi klinik cek nape ada bleeding pas jatuh tu. takut ada yg tak kena pulak.

p/s..take care n get well soon!!!!

ku tak sempurna berkata...

mama demam?? bahaya ni..
dah gi jumpa doktor ke??
kesian kat anak2 klu mamanya demam...

rehatlah ya..
byk2 minu air.. 100 plus pun ok.. tmbh tenaga

xiiinam berkata...

Kekadang tubuh menjadi demam kerana cuba melawan sesuatu komplikasi dalam badan yang kita tak tahu...


...lebih baik pergi periksa kalau ada kecederaan pada rahim....

jatuh terduduk tu sangat bahaya bagi seorang wanita..


apa-apapun...harap tak ada masalah lah....

zureen @ mama berkata...

Bleeding tu hanya beberapa jam shj(tak byk mana pun)..Tapi dah check ngan dokter..everything ok katanya..

zureen @ mama berkata...

Alhamdulillah hubby zureen jenis ringan tulang,so takde masalah sgt,,,memang seronok dpt manja2 ni..

zureen @ mama berkata...

Thanks kak Ain..

zureen @ mama berkata...

Betullah kata Ck Lah..zureen ingat slps habis fever ni ,nak pergi berurut bahagian peranakkan jugaklah..(asyik senak2 aje..hmm)

zureen @ mama berkata...

Rupanya waktu demam ni ,nak telan air 100 plus pun punyelah payah..huhuhu (nak mkn lagilah payah).
Thanks KTS