Sudilah menjadi teman

Isnin, 29 Jun 2009

Perlukah berciuman selalu????


Tajuk macam sensasi dan panas...he3 (tapi hati mama yg lagi panas ye..)


Melihat kepada gambar , memang tersangat pasti betapa dekatnya Avanza mama dengan dinding itu..Rasa-rasanya insan yang memparking Avanza mama ni, nak sgt masuk dlm rekod dunia sbg "Insan yg paling handal memparking"...Setiap kali insan tersebut membawa kereta mama mesti nak diciumkan dengan dinding..Bikin mama tension ajer (harap maaf, imbangan hormon sedang bergelora skrg..)


Memanglah tak kena dinding lagi ..adalah lagi jaraknya tak sampai setengah cm..(uishhh..dah nak bercium sesangatlah tu..)..Bila ditegur insan tersebut..senyum sambil tersengih ajelah jawapannya (banggalah tu..gigit karang..)


Please stop doing it okay darling..otherwise takut2 oneday Avanza itu akan bercium jua..(Apa kata honey ciumkan shj kereta Gen 2 ..kan lebih menarikk..kuang3.)


Pesanan buat ayah:

Entry ini sangat sesuai dibaca oleh ayah sbb sgt releven..Tapi sbb ayah yg tukang bayarkan insuran dan roadtaxnya, maka abaikan mana2 part yg tak seronok dibaca..he3

Terima kasih sbb tolong bayarkan..mama sayang ayah(tapi akan lebih bertambah sayang kalau tak ciumkan Avanza mama dgn dinding itu..)

13 ulasan:

ain berkata...

samalah ngan hubby akak, suka parking wish akak rapat2 ngan tiang dinding. pdhal punya lah luas porch tu. E90 dia pun dia parking lagi 2 3inci aje dr tiang porch. yg best tu, tak pulak tergarit. tensen2 akak bila dia dok angkat2 kening sebelah perasan!!!

tp betulkan zu...since dia yg bayar segalanya, kita nak ckp lebih2 pun kesian gak.hehe

Suzi berkata...

hihih...sabor..sabor...tak blh nak cakap apa...dia yg bayar semua ...
calar nanti suruh ganti baru hihihi...
hubby zureen saje je nak nyakar n nak tunjuk oandai kat zureen tu...

Tirana berkata...

Hehehe..kata pada orang yang parking kete tu..daripada kete bercium, lebih baik kita aje yang bercium..hehehe.. Expert beno dia parking kete ye..

Princess Liyana berkata...

huhuhu..to hubby kak zureen...jgnla ciumkan kereta tu..ahaks;)

Sasha berkata...

hahaha!... cara yg baik utk menegur dgn teguran yg sungguh 'berhemah'... tp selalunya Sha yg parking mcm tu... dah jadi habit... rasa tak cun kalau tak parking serapat iteww...

zureen @ mama berkata...

Nampaknya habit hubby kita hampir sama ye..he3

Porch kereta memang besar tapi spt hubby kak ain..nak jugak jimatkan ruang hadapan ..apa kes??hahahaha..

zureen @ mama berkata...

Bagus jugak kak suzi kalau dpt ganti baru..teringin jugak pakai Exora..he3

zureen @ mama berkata...

Kak Tirana..kadang2 rasa nak letak kerusi aje depan dinding tu..tapi takut diciumkan kerusi plak..he3

zureen @ mama berkata...

Puteri Liyana..dr ciumkan Avanza lebih baik cium bini(dpt pahala)..otherwise dpt jelingan manjalah..panas3.

zureen @ mama berkata...

Wahhh!!nampaknya kak Shasha..pun ada habit yg sama..he3

Zureen ni ada sedikit takut bawak kereta..berhati2 sungguhlah memparking..he3

kakchik berkata...

salam alaik zureen.

wah, terer bebenor hubby zureen parking kete. punyalah seciput lagi nak kena dinding. tapi rasa hubby2 kita ni memang gitu kot, lebih kurang je gayanya.

zureen @ mama berkata...

Mungkin nak tunjukkan skill merapatkan kereta kedinding agaknya Kak Chik..he3

Princess Liyana berkata...

ha ha ha...btol la..baik kiss wife dr dapat jlingan panas sebab kereta langgar dinding..hahaha ;P