Sudilah menjadi teman

Isnin, 8 Jun 2009

SEDOZEN SUDAH..

Bagai tak percaya sudah 12 tahun mama bernikah ngan ayah..Sama-sama mengharungi alam rumahtangga..Rasanya macam baru berkawen semalam shj (kata ayah..he3)..

Sepanjang mlm kami habiskan dengan bercerita kisah suka duka sepanjang berkahwen 12 tahun..Cerita semasa waktu susah..cerita sewaktu senang..Cerita pasal anak2..(Sampai subuh pun tak habis cerita ...)

Kami sambut dengan berholiday di Penang..Boleh dikatakan percutian kali ini amat berjaya sekali..Sangat2 berpuas hati ...5 hari 4mlm disana..Bermacam2 aktiviti yg kami sempat lakukan disana..

Dan buat pertama kali kami 7 sekeluarga menonton wayang kartun "Monster vs.Alien" bersama-sama ...(masa menonton wayang tu risau jugak mama, kotlah Shamel mintak keluar..tapi ok jer nampaknya..)

Antara aktiviti yg kami sempat buat seperti melawat Taman Rama2 (tempat wajib pergi setiap kali ke Penang..he3), Taman Botanical (ada pesta bunga...kali ni kureng sikitlah monyet2 yg ada..tak mcm dulu...),..borong jeruk di Chowrasta Market (iskh betul ke nama tempat ni???..senang cerita dekat Supermarket Maiden yg bersebelahan Balai Polis tu...)
Sempat pergi Batu Feringgi berkali2....

10 ulasan:

precious innocent berkata...

12 thn? wah wah.. congrate sis!!!

betul la nama market tu.. chowrasta.. tu sure borong byk buah pala tu.. hehe

-mama emma-

Princess Liyana berkata...

Happy 12th anniversary kak.huhu mga bhagia hngga ke akhr hyt.huhu bestnye cuti sek ni le nk jalan2kn.ahaks

zureen @ mama berkata...

Mama Emma..zureen byk borong jeruk mangga jer..he3

zureen @ mama berkata...

Puteri Liyana..
memang best jugaklah percutian kali ini...

ain berkata...

HAPPY 12TH anniversary zu. Semoga lebih bahagia dan diberkati Allah hingga akhir hayat.

psst...akak pun june gak. veryyy soon!

zureen @ mama berkata...

Terima kasih kak Ain...

Sasha berkata...

Hepi Anniversary Utk Zureen n hubby... Moga bertambah kemesraan & bahagia hingga ke syurga...

Bahagianya dapat berholiday sepuas2 hati...

Night market kat Batu Feringghi sempat singgah tak?... Sha kalau ke Penang mesti cari can ke sana...

zureen @ mama berkata...

Cuma hubby jer yg pergi night market di Batu Feringgi tu,
sbb agak susah bawak anak2 berjln dekat lorong menyopping camtu..he3
(takut hilang pun ye jugak..huhuhu)

Suzi berkata...

happy anniversary zureen...moga kekal bahagia...
dah 12 th ye...waaah...moga terus utuh kasih sayang

zureen @ mama berkata...

Terima Kasih Kak Suzi..
Rasa macam tak sangka je dah 12 thn kami berumahtangga..(yelah anak pun dah 5 org he3)..