Sudilah menjadi teman

Rabu, 22 Julai 2009

Mungkinkah Cinta 3 Segi ???

Uish...kalau bercerita bab2 cinta ni , mama suka jugak..Kadang2 boleh jadi panas kerananya..he3

Memandangkan Tv sibuk bercerita mengenai gerhana..Mama tiba2 merasakan significant gerhana dengan cinta 3 segi ini.. Jika bumi, bulan dan matahari bersatu..Pasti akan berlakulah gerhana..Jika percintaan antara 3 insan disatukan mungkinkah berlaku GERHANA jua dimana-mana pihak?????? Mungkinkah pihak bumi ??..mungkinkah pihak bulan??..hmmm..Bila gerhana suasana akan gelap ..emosinya pun dingin ..macam tak berapa seronok shj ..huhuhu.

Wah!! awatlah pagi ini mama terlebih berimaginasi plak ..Mungkin sbb mama terlalu fikirkan sgt pasal gerhana agaknya ..he3. Actually mama sedang bersiap sedia dengan jawapan seandainya anak2 bertanya.."Mama bagaimana gerhana boleh berlaku??"..So sila2 sediakan /cari jawapannya terlebih dahulu supaya senang nak bersoal jawab nanti..he3

18 ulasan:

ain berkata...

oooo...kesah gerhana upernyaaa. suspen gak tajuk n3 zu ni.hehehe

Sasha berkata...

Mama ni teringat kisah cinta dulu2 ke?.... hehe... pernah jadi gerhana erk...

Internet kan ada utk menjawab soalan2 tu... gunakan sepenuhnya...

Tirana berkata...

gerhana matahari dan bulan nampak nyata..gerhana di hati siapa yang tahu..hehehe

ku tak sempurna berkata...

mari menggoogle utk dptkan jwpn yg lebih detail... hihihi...

budak2 skrg, byk bertanya... sikit2.. kenapa?? kenapa?? smpi kita tak tau nak jawab apa :D

zureen @ mama berkata...

Tajuk Entry suspen ye Kak Ain..he3

zureen @ mama berkata...

Inilah zureen tgh google utk cari jawapan kepada gerhana..but asyik "ter'google keywords yg lain jer...he3

zureen @ mama berkata...

Kalau gerhana dihati kadang2 terpancar pd wajahnya Kak Tirana..he3

zureen @ mama berkata...

KTS..budak2 sekarang memang camtu, kadang2 masa mamanya tgh masak...masa itulah sibuk bertanya itu dan ini...

Sebagai mama sentiasa nak kekalkan yg kita ni..pandai sgtlah kononnye..wakakaka..

xiiinam berkata...

Jagan sampai gerhana di hati....

zureen @ mama berkata...

Betul tu Ck Lah..

Klau zureen takde gerhana2 lagi..trus meletop..he3

zieha berkata...

hehehe..gerhana tu apa mama?..mcm mana terjadi tu?..warna apa mama? meletop tak mama?..hahaha..get ready je la mama...hik3x

Liana berkata...

hahahaha... Bagus...bagus...

naz ilyn berkata...

salam...
harap-harap biarlah gerhana sekadar halwa di mata saje jangan menjadi gerhana di hati.

Ibnurashidi berkata...

Assalamualaikum,

Gerhana di hati perlukan ketenangan yang lebih nampaknya.

Kalau mama kelapangan jemputlah ke blog saya, tukar link dan pendapat.

http://www.faridrashidi.com.Salam.

zureen @ mama berkata...

Senang je jawapan nya Kak Zieha..

Surf di internet,taip "gerhana"....

Pasti dapat jawapan..he3

zureen @ mama berkata...

Liana..memang bagus bangat..he3

zureen @ mama berkata...

Kak Naz..takde gerhana..kalau ada sekejap aje kot..(sbb zureen jadi mataharinya...kuang3)

zureen @ mama berkata...

Ibnurashidi..salam perkenalan..

InsyaAllah selepas dpt keizinan hubby ,zureen bertandang kesana ye..