Sudilah menjadi teman

Sabtu, 11 Julai 2009

Tarikh lahirnya ada 2 ????


Actually semalam 10 hb merupakan hari lahir Mak Anjang yg ke 3X (mcm rahsia sgtlah bunyiknya..hua3)..Tapi nanti 16 hb pun merupakan hari lahirnya jugak..Kenapa pening??Kenapa begitu?? (jgn ingat kakak mama dah keluar masuk balik ..pastu kuar balik pulak ye..memang mustahil..)


Ini semua terjadi gara2 atau angkara binatang durjana yg telah memakan habis surat beranak Mak Anjang itu..(mama punye pun kena mkn jugak ,tapi tak habis dimakannya, tak larat kot..maybe dah kenyang sesgt after mkn surat beranak Mak Anjang..lalalala..)..


So kenalah buat balik surat beranak yg baru ..pastu boleh pulak kuar/terletak tarikh lain..(maybe insan yg renew tu confuse atau terlupa sbb anak ramai sgt kot..)..So dapatlah tarikh yg kedua..(Agak2 hubby Mak Anjang beri hadiah 2 kali setahun tak??)..Kalau ye seronoknya..Kalau tahunnya dikurangkan setahun dua..instead of tarikh haribulan shj (agak2 umur Mak Anjang akan jadi "hampir" muda mcm mama..kuang3)
Sempena Hari Lahir Mak Anjang ..mama nak ucapkan Selamat Hari Lahir..semoga dipanjangkan umur disamping kesihatan yg baik (kalau panjang umur tapi sakit pun mcm tak best plak)..Dimurahkan rezeki (senang2 hulurlah pd adik kesayanganmu ini..wlaupun mama sudah bersuami..still ok..terima jer..he3)..Semoga bahagia disamping insan2 tersayang dan dirahmati Allah dalam apa jua perkara..


Mama sayang sangat pd Mak Anjang ( mama rasa dia pun tahu....)

5 ulasan:

ku tak sempurna berkata...

klu 2 tarikh lahir, maknanya setahun naik 2 kali la umurnya ya..


hihihihi


selamat ulangtahun yg ke 3 teeet ya mak anjang :)

zureen @ mama berkata...

Gamaknya umur Mak Anjang sepatutnya dah nak dekat2 ke 80 thn..(kalau dikali 2..)

Tak tidur malamlah mak Anjang, mengenangkan umurnya yg berganda2..he3

Princess Liyana berkata...

Selamat hari lahir mak anjang;)huhu

Sasha berkata...

Happy Birthday utk Mak Anjang..
Abah Sha pun jadi lebih kurang mcm tu... tp dia dimudakan 2 tahun dari tahun yg sebenar... best kan!

menarik ulasan kutaksempurna iteww...

junaidah berkata...

baru dapat tengok blog nie...anyway tq utk semua dan...specially...ita...semoga kita akan terus dilimpahi rahmatNYa. Tak sabar nak jadi nenek.....melihat dunia dari perspektif berbeza....