Sudilah menjadi teman

Rabu, 2 September 2009

Terima Kasih Cinta Segar..


Mama dapat kad ini dari adik http://www.cintasegar.blogspot.com/ ..Gembira menerimanya.Dan minta maaf kerana agak lambat meletakkannya dlm blog ini..


Sekarang mama dah habis menjaga adik yg berpantang..Rindu pulak dengan bunyi baby menangis..(Shamel menangis dah tak berbunyi spt baby..tak berapa syokk didengar..he3)

16 ulasan:

ain berkata...

abis dh tempoh nursing adik n baby! bagusnya kakak zu ni! untung adik zu!!

akak pun rindu ngan tangisan baby. honey nangis dh too nyaring, at one time tu, boleh hangin dengo dia nangis.hehehe

zureen @ mama berkata...

Memang best ngan baby kecik ni(kalau mood baby baik..)..

kalau boleh nak suruh je adik tinggalkan baby kat sini ..bior zureen jer yg jaga..hahaha..(ada hati nak amik anak org..)

Sasha berkata...

Watlah baby baru... boleh dgr lg baby cry... hehe...

yginsaf4 berkata...

dah besar shamel kannns.. ehehe

ieyla berkata...

Salam ziarah....bertuah adik akak coz dapat kakak yg sanggup menjaganya di dalam pantang....

zureen @ mama berkata...

Tgh berangan2 jugak ni nak dptkan baby baru..he3(yelah tu..)

Suzi berkata...

zureen, apa tunggu lagi, jgn berangan je...jadikan nyata hihhihi...kak ain pun sama hihihi...

zieha berkata...

wah..zureen jd baby sitter..mesti windu kat baby nnti..esok ada syamel beradik plak..hik3x

xiiinam berkata...

....Syamil kena carikan adik tu....yang syok didengar tangisnya...hi..hi...

zureen @ mama berkata...

Kak Suzi ..kita pun buat projek dptkan adik bersama2lah ye..he3

zureen @ mama berkata...

Kak Shasha ..kalau kadang dengar bunyi kucing pun mcm bunyi baby nangis..he3

zureen @ mama berkata...

Yg insaf..Memang dah besar..bdnnya pun semakin besar jugak..berat..

zureen @ mama berkata...

Ieyla..kalau bukan akak sapa lagi..

Ni waktu dia perlukan akak..maybe oneday akak perlukan dia pula..siapa tahu..he3

zureen @ mama berkata...

Kak Zieha..cadangkan sedang dipertimbangkan..wahh!!!

Projek besar ni...wakakaka..

zureen @ mama berkata...

Ck Lah..zureen nak amik anak sedara ajelah sebagai ganti..tak payah mengandung 9 bln lagi..he3

(Kecut perut Mak Ana dengar..)

♥WULANWAFFA♥ berkata...

thanks yer...letak jugak kad chenta...thank u...