Sudilah menjadi teman

Rabu, 25 November 2009

Hati Runsing ..Nak Balik Johorlah..

Mama sedang risau ni..gelisah sahaja hati ni.Cuba buat kerja-kerja lain untuk mengurang kegelisahan(blogwalking..sambil klik nuffnang rakan-rakan). Pagi tadi dapat SMS dari Mak Long yg menyatakan bahawa makTok Kulai dimasukkan ke hospital Abd. Samad Johor...

Actually MakTok sakit gigi yg kronik (sampai muka jadi bengkak).Semalam masa mama call MakTok , agak susah sikit dia nak bercakap , slow shj bunyinya..Tak boleh cakap lama-lama. Dengarnya nak buat operation hari ni..Harap semuanya berjalan dengan lancar.Ayah kata kami akan balik esok.Rasanya MakTok kena tahan wad untuk sehari dua..

Bilalah nak esok ni..(barang mama dah siap kemas, tinggal tunggu ayah drive kami balik shj..)

9 ulasan:

xiiinam berkata...

Semoga perjalanan lancar...
Selamat Hari Raya Haji....

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Kak Lah..
Selamat Hari Raya Haji..

ain berkata...

Semoga operation maktok berjalan dgn lancar. Zu pun jgn risau2 sgt. Insyaallah semuanya akan selamat. Hati2 memandu!!

Selamat menyambut aidil adha utk zu sekeluarga!!

zureen @ mama berkata...

InsyaAllah semua akan selamat Kak Ain..

Selamat Hari Raya Aidil Adha Kak Ain sekeluarga.

lynn-the gudigudigurl berkata...

jrg dengar sakit gigi yg kronik. hrp2 ak ade ape2

have safe journey yaa

Tirana berkata...

Selamat menyambut aidil adha...dan selamat pulang ke Johor.

zureen @ mama berkata...

Harap2 begitulah lynn..

zureen @ mama berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Adha kak Tirana..

Sasha berkata...

Selamat Bercuti... Harap semuanya baik & bjln lancar... Selamat Hari Raya