Sudilah menjadi teman

Rabu, 25 November 2009

Income tak naik2..

Sudah ramai rakan-rakan yang tolong klik-klik ....dan anda lihat seperti itu anda berasa ramai yang sudah klik ads anda, anda lihat di Akaun Nuffnang anda UNIK IP makin meningkatkan?

Tapi Income masih rendah juga..huhuhu

ANTARA SEBABNYA IALAH :

-Apabila NUFFNANGER atau PEMBACA Blog anda MengKLIK Ads/Iklan anda, mereka akan KLIK lalu MENUTUP TERUS NEW WINDOWS IKLAN TERSEBUT SEBELUM ADS/IKLAN DIPAPARKAN SEPENUHNYA.

Ini menjadikan ID dan Link Blog anda yang dibawa oleh Ads/Iklan anda tidak sampai ke Server Nuffnang, Apa yang diterima oleh Server adalah KOSONG tidak membawa apa-apa pada KLIK yang dilakukan.

Jadi misi klik2 tak sampai sepenuhnya..maka sebaiknya tunggulah sebentar sehingga add keluar sepenuhnya..

Mama akan buat begitu..harap2 rakan-rakan begitu juga..

10 ulasan:

ain berkata...

akak tak tau lansung psl nuffnang ni! hehe

ku tak sempurna berkata...

lorrrr.... cam gitu ke??

k... lps ni kt tggu lama2..

.
.

klu income naik, jgn lupa kengkawan eh... hihihi :D

Sasha berkata...

Sha tepek je nuffnang utk bg blog berseri... tp x pernah nak klik pun... hehehe...

owh... mcm tu eh?

maKcik Yatie berkata...

oh mcm tu ke...saya baru je join nuffnang ni....tunjuk ajar ku sifu ya...tq

AbgFeroZ berkata...

a'ah btoi lar tuh..
tp satu lagi..
token tuh dia smpan dlu
smpai masa baru dia tunjkkan token brape hari.. mmg mcam tuh..dia x tnjuk naek skejab2 selang brape hari naek lar dia.. sabor yeah :)

zieha berkata...

tak penah lagi explore nufnang nie..bukan tak penah denfar..ta[i malas..nk explorenya kang..tak leh buat keja lain..hehehe

zureen @ mama berkata...

Baru2 shj berkenalan dengan nuff ni..Saja suka suka..he3

-atiQah- berkata...

saya pun akan buat mcm tu mama.. :-)

iShLiBeTiSh berkata...

ok..psni kne tggu...org kate,no pain no gain..hehe..

JanG45 berkata...

den tunggu jugak..kalo tak sia2 lah..tak dapat nk bantu sama kita