Sudilah menjadi teman

Jumaat, 8 Januari 2010

Alhamdulillah Dah Sampai Hari Jumaat...

Agaknya kenapalah mama rasa sedikit lega petang Jumaat ni??..Ialah adalah disebabkan tugas penghantaran murid2 bagi MINGGU INI ini telah pun selesai..(baru seminggu dah kecoh..)

Bagi mama ianya still satu pencapaian walaupun kecil ..(wlaupun dah beberapa kali dipujuk oleh ayah utk tidak give up..he3)

Petang tadi masa menghantar Hani dan Zati kesekolah bertembung dengan orang-orang yg baru habis solat Jumaat pulang dari masjid..(waaa.. panik melihat orang yg begitu ramai..dan lorong yg sempit utk diselitkan kereta ni..).Elok sungguhlah sekolah keb tu seberang masjid shj..Lain kali kena keluar hantar anak-anak awal sedikitlah gamaknya...Apapun Alhamdulillah berjaya melaksanakan tugas buat minggu ini..

15 ulasan:

azieazah berkata...

Wahh seronok kan ada peluang hantar dan ambil anak pergi balik sekolah.

Kak Azie ni jarang ada peluang macam tu, sebab kerja..

Kalu sekali sekali pi jemput, melompat budak-budak. Depa heran..

Suzy Dan Sham berkata...

Hehe..pandu cermat mama, jangan drift sini sana plak..

zureen @ mama berkata...

Kak Azie..zureen kalau nak ikut senang, suruh ajer anak2 naik van sekolah..TAPi..anak2 takmolah plak dan Hubby pun takmo jugak..

zureen @ mama berkata...

Suzy Dan Sham..jom drift..(nak kawal kereta pun terkial2..ada hati nak drift..he3)

Suzy Dan Sham berkata...

xnak ar mama..tetibe teringat kat Sani Express..ngee~

Tirana berkata...

Tahniah..dah berjaya melaksanakan tugas driver selama seminggu..hehehe.. Lepas ni ok la tu

Uda berkata...

salam..
lama2 nanti ok laa.. dah tak kekok dan panik lagik..

zureen @ mama berkata...

Suzy dan Sham..yelah kena berhati2 dijalan raya..Tak boleh ikutkan hati muda shj(mudakah??he3)

zureen @ mama berkata...

Thanks Kak Tirana..walaupun takut2 he3.

zureen @ mama berkata...

Salam Uda..harap2 begitulah..Tak mudah panik memang penting..

hBz berkata...

wah.situtasi seperti di parit raja, batu pahat. sekolah dan masjid seberang menyeberang.adakah....?

zureen @ mama berkata...

Kalau kat Parit Raja..entah2 dah lama masuk parit..he3

black_mel berkata...

alhamdulillah...hati2...biar lambat asalkan selamat..

zureen @ mama berkata...

Betul tu..

nanti kalau jumpa Avanza bawak speed mcm kura2..zureen le tu..he3

Sasha berkata...

lega jap eh... tp weekend rasa mcm cepat sgt dah kena sambung tugas... lama2 biasalah tu...