Sudilah menjadi teman

Rabu, 24 Februari 2010

Hujan yang turun...semalam.

Petang semalam hujan turun dengan agak lebatnya..Syukur Alhamdulillah..Sejuk sikit udara sekitar (rasa macam nak bermain hujan je, tapi bila mengenangkan anak2 yg akan turut join sama karang...keinginan dibatalkan terus.. yelah ibu borek anak rintik..he3)

Rindu saat zaman kecik2 main hujan..syokk jer (lepastu kena rotan dengan mak ..he3)

Ada juga cuba tangkap gambar seekor katak yang turut sama menyambut ketibaan hujan turun..but sangat hampa , SEBAB katak tu melompat2 dengan pantasnya(macam tahu2 sahaja ada manusia nak skodeng gambarnya masuk blog ..he3)

Harap petang ni tak hujan sebab nak ikut hubby pergi Pasar Malam (nak borong baju T-shirt Muslimah lagi..)


10 ulasan:

ain berkata...

Alhamdulillah...hujan akhirnya. Bila lah tpt akak nak ujan ni!!!!

|| NaFiRaa || berkata...

uih!! seb baik x sempat snap pic..kalo x.. konfem hari ni ai yg lompat depan pc plak!!! goli den!!!

azieazah berkata...

Wooo.. best tuh kalu dapat main ujan... seronok nyerrrrr..!

filanastasia berkata...

dulu masa kecik, kiter pun suka main ujan kat padang belakang umah.. siap ajak sedara mara.. abg2 sedara yg dtg berkunjung pun layan.. yg tak leh tahan, main bola dlm ujan pakai skirt... hahahha.. memori..

zureen @ mama berkata...

Mak Zureen pun kata Kulai lama dah tak hujan..takut kemarau sbb air sg dah semakin cetek..

zureen @ mama berkata...

Nafiraa..katak itu lebih pantas dari kak zureen ..he3

zureen @ mama berkata...

Kak Azie..main air shower dah kira best..kalu dapat main ujan memang best berganda2..he3

zureen @ mama berkata...

Fila..kira ok per pakai skirt..kalo tak pakai langsung..lagi haru..wakaka..

YucIkA berkata...

waaa..

rindu hujan lebat nk main2...huhu..

btw, nice blog =)

Bb Hussain berkata...

ahh..kita tak boleh main hujan..nanti demam..pernah sekali je main hujan masa belajar dulu..tak tahan..hehe..