Sudilah menjadi teman

Isnin, 1 Februari 2010

Menyibukkan diri sendiri..

Hari ni mama mengambil kesempatan sempena cuti hari wilayah untuk meronda-ronda blog rakan-rakan blogger yang lain..

Hmmm..cuma yg mama perasan ialah...Mama sibuk baca entri terbaru blog-blog lain..Blog sendiri pun tak buat entri baru..he3

Hari ni mama ada ayah yg bercuti sebab dia bekerja di KL ,so cutilah....Jom kita berangan-angan pergi dating.. (but still kena bawak Shamel..he3).

8 ulasan:

Bb Hussain berkata...

alamak..kita pun tak update2 lg ni..hehe..

black_mel berkata...

haha...sama la..x sempat update sebab internet line teruk..

zureen @ mama berkata...

Samalah kita Bb...

zureen @ mama berkata...

Black_mel..line kadang2 macam itulah..

ain berkata...

betul tu...akak pun sama. busy bc latest n3 blogger lain, blog sendiri payah betul nak update.hihi

xiiinam berkata...

Menyibukkan diri..?


Tak ada ke orang tegur..
"Menyibuuuuuk je kau ni mama!"




He..he..gurau je ya zureen!

zureen @ mama berkata...

Kita memang lebih suka membaca dari menulis agaknya Kak Ain..he3

zureen @ mama berkata...

Ck Lah..zureen memang kadang kala suka buat2 sibuk..he3(padahal entah apa kerja yg dibuat pun tak tahu..kuang3)