Sudilah menjadi teman

Ahad, 21 Februari 2010

Sudah Cukup 10 Tahun...


Hari ini merupakan , hari ulangtahun kelahiran yang ke-10 buat anak mama yang kedua iaitu Izati..Semoga dipanjang umur berserta kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan diberikan kebahagiaan dunia dan akhirat..

Semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia dan akhirat ..

Sambutan sederhana sahaja..Zati minta dibuatkan kek instead of beli sahaja seperti selalu..Bagi memenuhi permintaannya mama buatkan cupcakes berfrosting coklat..(bahagian hiasan tu , birthday girl yg buat sendiri).

Tapi agak kesian dengan Izati sebab kesihatannya agak kurang memuaskan hari ni( birthday girl yg sakit..huhuhu). Sakit perut dan muntah-muntah sejak tengahari tadi..(ahli family yang lain ok jer...entah dimana silapnya..).

Malam ni ayah bawa birthday girl ke klinik (maybe kalau esok masih sakit..zati akan dicutikan..)

Ayah hadiahkan Zati raket badminton yang baru dan lebih berkualiti..(Amin menjeling melihat hadiah tu dan berharap dapat hadiah yang sama next month...sila sabar menunggu ye Amin..he3)

21 ulasan:

xiiinam berkata...

Selamat hari jadi.....


MakcikLah nak kek satu!





(Amin......jangan cemburu ya!)

nAzmiN berkata...

heeeee...burfday2....happy burfday dear adeqqqq..na kek jgak!

Mummy Chubby berkata...

happy bufday! mummy pn baru jer pegi bufday invitation ank kwn....semoga cpt smbuh dear

AYU IDRIS berkata...

Happy Birthday izati!Semoga sentiasa berjaya dlm pelajaran dan menjadi anak yg baik ye utk mama & papa!
p/s: tgk cupcake tu,blhlah mtk resepi ye...hihihihi

zureen @ mama berkata...

Ck Lah satu cukup ker.??(cupcakes tu kecik jer..ambiklah sepuloh ker..he3)

zureen @ mama berkata...

Thanks Nazmin...

Nak berapa sepuloh cukup tak??he3

(lebih prefer cupcakes pandan berbanding coklat..tekak org tua2..)

zureen @ mama berkata...

Thanks Mummy Cubby..

Dah pergi klinik and dapat cuti sakit sehari..harap cepat sembuh..

zureen @ mama berkata...

Thanks Ayu..

Dah cuba berbagai-bagai resepi kat internet (dah telan berbagai-bagai rasa gak..he3)

Yang jadi habuan MR.DUSTBIN pun byk..wakakaka..

ciK LyndaWawa igUana berkata...

happy bday adikku..hehehe...sejak bila jadi adik...hehe

Bb Hussain berkata...

Happy Birthday Izati..Many more happy returns..

ummu hanis berkata...

eppy besday izati.. xtau pon besday.. klau tau cik ana bole belikan adiah.. tapi sebab dah lepas kan..haha..melepas la jawabnye.. hehe.. best wishes untuk izati. may Allah bless u n give the best for u..

dori-mori berkata...

happy birthday zati-mon

dori-mori berkata...

happy birtday zati-mon

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Kak Wawa...

zureen @ mama berkata...

Thanks Kak Bibi..(wah ! semua dah dipanggil akak..he3)

zureen @ mama berkata...

Kak Ummu Hanis..takpe InsyaAllah tahun depan seminggu awal..akan diinform..he3

zureen @ mama berkata...

Encik Dori-mori jangan lupak hadiahnya yep..

ain berkata...

happy belated bday utk izzati. semoga membesar jd anak yg solehah dan berjaya hidup dunia akhirat!!!!

zureen @ mama berkata...

Thanks Kak Ain..

Manjakusayang berkata...

Selamat Hari lahir... semoga jadi anak yang solehah

sasha* berkata...

comelnya cupcakesss