Sudilah menjadi teman

Rabu, 31 Mac 2010

Langsir Free Baru..

Pagi ni tergatal tangan nak tukar langsir blog..Akhirnya mama pilih yang ini..Rasanya lebih menenangkan pandangan dan fikiran..

Langsir ni free dan tak perlu digunting-gunting dan dijahit..Cuma perlu COPY and PASTE jer.Kalaulah menukar langsir rumah semudah tu..Tiap-tiap hari mama tukaq langsir..he3

13 ulasan:

AISYAH HANI berkata...

Tahniah atas penggantian langsir baru .. Saya pun tengah intai2 langsir yang menarik.. nak tukar jugak!

xiiinam berkata...

Nak cari langsir raya untuk blog...corak ketupat...
Ada tak.....:)

Bb Hussain berkata...

cantik langsir baru ni..i like.. ;)

cikgadis berkata...

ei? haha
ingatkan Mama join kontest yg bg hadiah langsir!
tertipu~ huhu

P/s; mama, blh tlg vote org x? pls~ hehe~~

http://ceritacikgadis.blogspot.com/2010/04/meh-undi-saya-he-he-he.html

zureen @ mama berkata...

Salam Aisyah..jomlah ramai2 tukar langsir..

zureen @ mama berkata...

Ck Lah kalau rajin carik gerenti jumpa..

Tapi raya lama lagi ni..he3

zureen @ mama berkata...

Bibi marilah join kak zureen tukar langsir,,

zureen @ mama berkata...

Salam Cik gadis..akak dah tolong vote..thanks singgah..

Zaitun berkata...

Sweet sangat, meriah.

azieazah berkata...

Apa risiko tukar langsir ni? Klik kat mana? Ada apa2 link yg ilang tak?

Zamz berkata...

ingatkan langsir rumah tadi hehe

parkbhuthe berkata...

muhehehhe mama..lawo langsir...nak carik gak gini

Bro Framestone berkata...

he..23x

tue baru langsir.. kalau tukar rumah pulak pakai copy paste cam mne pulak ek

BroFramestone Blog