Sudilah menjadi teman

Selasa, 6 April 2010

3 Dara Kesayangan Mama..


Tanpa disedari dah semakin besar anak-anak dara mama ni. Moga menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia dan akhirat.Itulah yang mama sentiasa doakan buat kalian..

Rasa seronok pula bila melihat mereka berpakaian sedondon .Actually ini gambar yang mama sempat ambil sebelum bertolak ke Sungai Besar baru-baru ni..Bertemakan purple..

Mereka sangat gembira kerana dapat memakai baju dan tudung yang mama jahitkan khas buat (buat Amin dan Shamel jangan terasa hati ye..mama sedang dlm proses untuk buat baju kalian juga..)Jangan muncung-muncung nanti mama buat sangkut hanger jer...Rasanya semakin baik mutu jahitan mama kali ni..(setelah gagal berkali-kali juga.. but yang penting never give up..)

Sementara mereka kecil inilah ,bolehlah suruh pakai sama sedondon..Nanti bila dah besar takmo dah pakai baju yg sama-sama ni.....

10 ulasan:

Adya A. berkata...

gambar tu mengingatkan nadia bersama adik2...maklum laa kiteorg 3org pompuan yg first, pastu baru dpt adik lelaki...selalu ayah amik gambr kami bertiga mcm tu.....sweet memory

zureen @ mama berkata...

Salam Adya...salam kenal..

Mummy Chubby berkata...

uishh!!! dah besar2 belaka anak dara tuh...suka je tgk prkembangan dieorg..mummy pn 5org adk pompuan.dh xleh beza mana kakak & adik.

Zaitun berkata...

Rupanya zureen ada 3 gadis comel yang meningkat dewasa, memang cantik kalau di pakaikan sedondon,senang nak kenal.

azieazah berkata...

Wahh lawonya PURPLE..

tak berapa cantik pada peringkat awal takper, lama2 mesti improve. Yang best, sebab hasil tangan sendiri.. Puas rasa hati, kan?

AIN NAZRI berkata...

mama..saper kata dah besar tak leh pakai sedondon.. dari kecik sampai besar setiap kali raya kami adik beradik + mak sekali pakai baju sedondon.. seronok je tgk boria.. hehehe skrg nie dah kawen pon tetap nak baju sedondon ngan adik2.. hehehe

zureen @ mama berkata...

Mummy Chubby..rasa cepat jer masa berlalu..dah semakin besar anak2 zureen tu :)

zureen @ mama berkata...

Salam kak Zaitun..senang nak tahu anak sapa kalau pakai boria camni :)

zureen @ mama berkata...

kak Azie..memang puashati.. :)

zureen @ mama berkata...

Ain...memang seronok pakai baju boria ni :)