Sudilah menjadi teman

Sabtu, 12 Jun 2010

Sudah Berhabuk Sejengkal...

Lamanya tak update blog..Macamana nak update blog kalau nak onkan Encik Dell pun tak sempat.

Busy sedikit minggu lepas dengan balik Kulai (untuk acara sambut menantu ),singgah Pasir Gudang (melawat anak sedara baru),sambut anniversary yg ke-13 tahun di Tebrau City sahaja(berdua sahaja)..thanks untuk Mak Anjang sbb sudi jaga anak-anak mama sekejap..he3

Kesian blog ni bersawang...kalau ada kesempatan dan semangat (penting ni..he3)

Rindu pada rakan-rakan bloggers yg selalu berkunjung kesini juga..(nak jalan blog pulak lepas ni..)

10 ulasan:

ain berkata...

samalah ngan akak zu...busy semacam je lately ni.nak on lappy pun x sempat!

HAppy belated anniversary utk zu n suami. semoga bahagia dan sentiasa dirahmati Allah hingga ke akhirnya!!

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Kak Ain..

Idalara berkata...

dah terlanjur nk jenjalan tu singgahlah umah saya nnti....boleh gak hidangkan kopi panas....:))

Tirana berkata...

Patutla sunyi aje rumah ni..rupanya tuan dia sibuk berjalan sana sini..hehehe

azieazah berkata...

Tu laaa.. lain kali pasang ler sorang PA kerrr... ada gak ler yg boleh jadi tukang karut kat sini. hehehehe

zureen @ mama berkata...

Terima kasih Kak Ida..zureen jenguk akak nanti ye..best juga minum kopi panas waktu hujan2 begini..

zureen @ mama berkata...

Salam Kak Tirana..waktu cuti sekolah begini memang sesuai berjalan2....

zureen @ mama berkata...

Salam Kak Azie..nak juga pasang PA sorang..he3

Ada sapa2 berminat??..he3

Ku Tak Sempurna berkata...

hahahahahiiiiyyycchhuuummm

.
.
rumah sape la yg berhabuk ni

hihihi

.
.


pegi hanimun mana nak ingat blog kaan :P

zureen @ mama berkata...

KTS..pergi hanimun kat soping kompleks jer...tapi best gak sbb ada perkataan "soping" disitu..