Sudilah menjadi teman

Rabu, 5 Januari 2011

Hobi Picit Memicit ...


Masih dalam mood picit memicit butang Lumix ni.. agak bagus juga kamera ni..Kiranya boleh dijadikan hobi mama untuk 2011 kata ayah..

Tapi buat masa ni takdelah banyak gambar sangat pun yang dah diambil..Sedikit busy sebab menguruskan anak-anak yang baru naik sekolah..Awal-awal ni mama still hantar Sara (tahun 1) masuk hingga ke dalam kawasan sekolah .Maybe next week kalau dah benar-benar yakin ,barulah drop depan pintu gate sekolah sahaja ...Lagipun Sara berteman dengan akaknya Hani (Tahun 3)..Agak sedikit lega disitu..

5 ulasan:

Lady Lavender berkata...

haahaa..bagus hobi tahun 2011 ni...boleh meriahkan lagi blog dgn gambar2..

yus berkata...

bleh pinjam x? cantik nya camera...

zureen @ mama berkata...

Lady lavender..Harap adalah gambar yg berjaya ditangkap dengan LEBIH sempurna..he3

zureen @ mama berkata...

Yus yang cantek..boleh jer..nak jadik model kak zureen pun boleh..he3

Salam kenal...

ummu hanis berkata...

wah! akhirnye.. ni tak sabar nak mengetest nih.. he3..