Sudilah menjadi teman

Rabu, 2 Disember 2009

Kereta Sudah Siap Vakum..

Satu kerja dalam list dah dibuat..selepas ni boleh mula upload barang-barang dalam Avanza..Takmo bawak barang terlebih2..takut mendap kereta..he3

Petang nak buat cupcake nak beri sikit pada jiran sebelah ..disamping nak beri kunci rumah sekali (yelah nak berjalan lama-lama mestilah inform jiran sebelah menyebelah..). Nanti bolehlah mereka tolong tengok-tengokkan rumah masa kita tiada..Jiran sebelah rumah mama ni memang baik orangnya.Mama dah anggap macam family sendiri shj..

List kerja punyelah panjang,..waaa sempat ke siapkan (yg tahan sbb tuan punya badan asyik duduk depan PC ni..grrrrr..)

2 ulasan:

Fairosza berkata...

nak juga cupcake!!!!

ku tak sempurna berkata...

dah dah dah...
gi siapkan kerja !!
jgn duk depan pc lagi...


hihihihi...


selamat bercuti :D